طراحی داخلی رستوران نیز مانند سایر مکان ها از اهمیت بسزایی برخوردار است. طراحان برای طراحی داخلی رستوران، اصول اساسی را باید توجه و رعایت کنند.
آشنایی با طراحی داخلی رستوران ها
رستوران ها یکی از فضاهای جذاب و ایده آل است که افراد برای صرف وعده ای غذا اوقاتی از روز را در کنار خانواده و دوستان خود در آن سپری می کنند. طراحی داخلی رستوران یکی از فاکتورهای اساسی و مهم بعد از کیفیت غذای خوب آن در جذب مشتری است. ما در طی این مقاله شما را با این فاکتور مهم و اساسی برای طراحی رستوران سنتی و مدرن آشنا خواهیم کرد؛ با ما همراه باشید.
طراحی داخلی رستوران ها
طراحی داخلی چیست؟
یکی از حرفه ها و رشته های تخصصی در عصر صنعت و تکنولوژی امروز، طراحی داخلی یک مکان و فضا همچون خانه و محیط کار است. متخصصان این حوزه کاری اشتراکی از دو رشته معماری و طراحی را انجام می دهند و سعی دارند علاوه بر خلق محیط های جذاب و زیبا، از فضای داخلی آن نیز حداکثر استفاده و بهره را ببرند. طراحان برای خلق این فضاها ضمن توجه به سلیقه ی مشتری و نوع کاربری و کارکرد مکان باید ایده و طرحی مناسب را برای مکان ارائه دهند که همواره رعایت اصول و قواعد اساسی آن از واجبات است. افراد در دنیای مد و ظاهرگرایی امروز معمولا جذب مکان هایی می شوند که مجلل و زیباتر باشند. یکی از این مکان ها؛ رستوران ها هستند که ما در این مقاله هر چند به صورت مختصر نکاتی را در خصوص طراحی داخلی آن برای شما بیان کرده ایم؛ با ما همراه باشید.
طراحی داخلی رستوران
رستوران ها یکی از فضاها و مکان های مهم است که روزانه بسیاری از افراد برای صرف وعده های غذایی و قرار ملاقات های خود به آنجا مراجعه می کنند. سبک طراحی داخلی و خارجی یک رستوران در جذب مشتری تاثیر بسزایی دارد. قطعا افراد جذب مکان هایی می شوند که علاوه بر کیفیت بالای غذا و خدماتی که برای مشتریان ارائه می دهد، برای ایجاد فضایی جذاب و ایده آل به ظاهر و نماسازی آن در سبک و طراحی باید توجه ویژه ای شده باشد. معمولا در دکوراسیون رستوران ایرانی به فرهنگ و آداب رسوم و مصالح، هنر و معماری کشور توجه ویژه ای شده است. امروزه دکوراسیون داخلی رستوران ایرانی به صورت مدرن و سنتی با در نظر گرفتن سلیفه همه افراد توسط طراحان زبردست انجام می گیرد.
طراحی داخلی رستوران ها
اصول و قواعد اساسی طراحی داخلی رستوران
طراحان باید برای خلق یک ایده ی جذاب و خلاقانه به هنگام طراحی داخلی رستوران، قطعات پازل را به درستی در کنار همدیگر بچینند؛ چرا که عدم توجه به یک نکته اساسی هنگام طراحی ممکن است باعث ایجاد محیطی ناخوشایند در ذهن افراد شود.
امروزه در طراحی داخلی رستوران مدرن، طراحی داخلی رستوران سنتی که مورد توجه هر سلیقه و قشری از افراد جامعه باشد و بتواند افراد را به سمت و سوی خود جذب کند نیازمند توجه و پیاده سازی و اجرای 3 فاکتور اساسی شامل رنگ، بافت و فرم است. بنابراین از اصول و قواعد اساسی در هنگام طراحی داخلی رستوران، سازگاری و همنشینی مناسب سه فاکتور مهم فرم، بافت، رنگ و حتی نحوه چیدمان منطقی وسایل داخل رستوران است.
طراحی داخلی رستوران ها
در طراحی دکوراسیون رستوران مصالح و وسایل، نور پردازی جذاب و مناسب، نوع کفپوش و طراحی سقف رستوران، کاغذ دیواری، نقاشی دیواری، تزئینات داخلی، پخش موسیقی و … از دیگر عوامل تاثیر گذار در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی و طراحی رستوران مدرن به منظور خلق محیطی دنج و آرامش بخش همچون یک رستوران برای صرف یک وعده غذایی در طول روز هستند.
نکات مورد توجه در هنگام طراحی داخلی رستوران
همانطور که اشاره کردیم رنگ یکی از فاکتورهای اساسی در طراحی داخلی رستوران است. رنگ یک محیط علاوه بر زیبایی آن، از نگاه روانشناسانه نیز تاثیر بسزایی بر ذهن، خلق و خو و عادت افراد حاضر در آن مکان می گذارد. بدون شک در رستوران هایی که به عنوان یکی از فضاهای پر رفت و آمد افراد برای صرف وعده های غذایی شناخته می شوند، انتخاب رنگ در کنار مشخصه زیبایی باید متناسب با سبک رستوران و ذائقه افراد باشد.
انتخاب رنگ های گرم مانند قرمز و نارنجی و … باعث بیشتر کردن اشتهای افراد می شود همچنین ترکیب مناسب آن با رنگ های سرد مانند آبی، سبز، خاکستری و … می تواند باعث ایجاد یک محیط آرامبخش شود. رنگ بر ابعاد یک فضا نیز تاثیر می گذارد رنگ های روشن فضای رستوران را بزرگتر و رنگ های تیره آن را کوچکتر در ذهن مردم جلوه می دهد. بنابراین در دکوراسیون رستوران کوچک دقت کنید که از رنگ روشن و بافت ساده استفاده کنید تا فضا بزرگتر دیده شود.
طراحی داخلی رستوران ها
نورپردازی از فاکتورهای مهم و اساسی دیگر در طراحی رستوران است که پیاده سازی و اجرای آن نیز با توجه به سلیقه ی کارفرما و تخصص طراح متناسب با طرح می باشد. نورپردازی مناسب، زمان نشستن و حضور افراد را در یک رستوران برای صرف غذای خود مشخص می کند؛ به طوری اگر نور با شدت بیشتر و به صورت مستقیم بر میز افراد تابیده شود باعث ایجاد یک احساس عجله در خوردن غذا و ترک هر چه سریعتر محل در ذهن می شود. معمولا این نوع نورپردازی برای رستوران های کوچک و فست فودها مناسب است. بنابراین انتخاب رنگ نور و شدت آن در دکوراسیون رستوران مدرن باید کاملا عاقلانه و منطقی باشد تا افراد را برای مدت زمان بیشتری در رستوران نگه دارد. طراحی رستوران های مدرن به تزئینات و استفاده از جدیدترین متدها و تکنیک های روز دنیا بیشتر مورد استفاده قرار گرفته است.
در طراحی و دکوراسیون داخلی رستوران سنتی نیز بهتر است که نورپردازی ملایم و فضا کمی تاریکتر باشد؛ همچنین استفاده از آب، گیاه، پرندگان و … در دکوراسیون رستوران سنتی فضا را در دید مشتری جذاب تر خواهد کرد.
با طراحی داخلی رستوران اصولی و حرفه ای کسب و کار خود را رونق ببخشید. طراحی داخلی رستوران های مدرن و سنتی با کمترین هزینه و بازدهی بالا انجام می شود.
با اصول و ویژگی های طراحی داخلی رستوران بیشتر آشنا شوید
حتما تا به حال برایتان پیش آمده که طراحی داخلی رستوران سنتی یا مدرنی برایتان جذاب و دلنشین به نظر بیاید. اصولا طراحی دکوراسیون رستوران ها به شکلی است که با استفاده از علایق و احساسات مشتریان آن ها را به سمت خود جذب کند و بالعکس مشتریان نیز معمولا به دکوراسیون داخلی رستوران برای انتخاب رستوران مد نظر خود توجه می کنند. پس طراحی رستوران یا به زبان دیگر دکوراسیون رستوران یک عامل مهم در رونق کسب و کار صاحب آن است. طراحی رستوران مدرن و طراحی رستوران سنتی هر یک اصول خود را دارد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.
هزینه های طراحی داخلی رستوران، هزینه اضافی یا سرمایه گذاری؟
اگر قصد راه اندازی یک رستوران را دارید و یا در حال حاضر صاحب یک رستوران هستید، هیچ گاه از اهمیت طراحی داخلی رستوران خود غافل نشوید. بسیاری از افراد هنگام فکر درباره ی یک رستوران فقط به یک منو فکر می کنند. اما غذا به تنهایی برای جلب مشتری و جلب رضابت آن ها کافیست؟ ممکن است جواب برخی افراد آری باشد، اما اکثریت می دانند که تجربه ی لذت میل غذا چیزی بالاتر از صرف غذا خوردن است. این قدرت ملاک های دیگری مانند برخورد کادر رستوران، طراحی قسمت های مختلف رستوران مانند طراحی سقف رستوران، کف رستوران، دیوارها و وسایل و بسیاری از ملاک های دیگر است که تجربه ی غذا خوردن و گذران وقت در یک محیط رستورانی را جذاب می کند.
طراحی داخلی رستوران
ویژگی های طراحی داخلی رستوران مدرن
برای شروع طراحی رستوران های مدرن یا هر رستورانی باید به چند مورد توجه کرد. یکی از عوامل تاثیر گذار در دکوراسیون رستوران مدرن ورودی آن است؛ با آنکه هر مشتری تنها چند ثانیه به طراحی قسمت ورودی توجه می کند، اما این قسمت تاثیر ویژه ای در مقبولیت رستوران شما دارد. در طراحی این قسمت باید به درب ورودی و نحوه ی باز و بسته شدن آن توجه کرد.
مورد مهم بعدی در طراحی داخلی رستوران مدرن استفاده از گیاهان و گل های سازگار با محیط رستوران در بالکن ها، قسمت ورودی و گل های تازه بر روی میزهاست. گل ها و گیاهان در آرامش بخش بودن رستوران شما نقش موثری دارند.
مورد بعدی طراحی مدل روشنایی است. مدل های گوناگونی مثل چراغ های بالاسری میزها، لوسترها و حتی شمع ها به عنوان گزینه مطرح هستند. سیستم روشنایی رستوران شما بخش مهمی از شخصیت آن است؛ پس سعی کنید سیستم روشنایی را انتخاب کنید که در سازگاری و هارمونی کامل با دیگر اجزای محیط رستورانتان باشد.
یک عامل پر اهمیت دیگر در دکوراسیون داخلی رستوران سنتی و مدرن توجه به تهویه ی مطبوع هواست. قطعا در جایی که دود جمع شود یا گرما و سرمای هوا زیاد باشد، نمی توان میزبان تعداد قابل توجهی از مشتریان بود.
یک مساله ی مهم دیگر، بحث میزها و صندلی هاست. هر چند که در دکوراسیون یک رستوران مدرن نمی توان مانند دکوراسیون رستوران سنتی از تخت ها برای راحتی مشتریان استفاده کرد، اما تا حد ممکن باید برای راحتی آن ها تلاش کرد. علاوه بر این هارمونی فرنیچر استفاده شده در رستوران با دیگر اجزای آن بسیار مهم است.
طراحی داخلی رستوران
ویژگی های طراحی داخلی رستوران سنتی
برای طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی باید سعی شود که بیشتر از مصالح و لوازم طبیعی مانند سنگ، چوب و مواردی از این دست انتخاب شوند. در انتخاب میز و صندلی یا تخت ها برای دکوراسیون رستوران ایرانی باید به گونه ای تلاش شود تا عناصر فرهنگی و نوستالژیک برای عموم مردم در آن ها احساس شود. کف پوش ها، دیوار پوش ها، طراحی های روی سقف در دکوراسیون داخلی رستوران ایرانی باید با استفاده از معماری ایرانی یا اسلیمی و رنگ ها و نقش های سازگار با فرهنگ ایرانی طراحی و غنی گردند.
از آنجایی که در فرهنگ ایرانی آب نقش ویژه ای دارد و در کل صدای آب یک عامل آرامش بخش است، استفاده از آب در طراحی داخلی رستوران سنتی ایرانی در کنار موارد طبیعی و گیاهانی همچون ماهی قرمز و گل شمعدانی خالی از لطف نیست.
ویژگی های طراحی داخلی رستوران سنتی را از گروه مهران طاهری بخواهید
با طراحی مغازه جذاب تعداد مشتریان و فروش خود را افزایش دهید. هزینه ی طراحی مغازه یک سرمایه گذاری پر بازده برای صاحبان فروشگاه هاست.
طراحی حرفه ای مغازه کلید افزایش جذب مشتری
هزینه کردن برای طراحی مغازه حرفه ای و کارآمد به هیچ عنوان نباید به منزله ی یک هزینه ی بی فایده تلقی شود چرا که این هزینه یک سرمایه گذاری بلند مدت پر بازده برای صاحبان فروشگاه هاست. طراحی مغازه از قسمت های مختلفی مانند طراحی نمای مغازه، دکوراسیون ویترین مغازه، طراحی داخلی مغازه و دکوراسیون داخلی مغازه و دکورهای داخلی تشکیل می شود. البته برای طراحی مغازه هایی با کاربری های گوناگون اصول متفاوتی باید مد نظر قرار گرفته شود به عنوان مثال در طراحی دکوراسیون مغازه های کوچک لوازم تحریر اصول متفاوتی از طراحی دکوراسیون داخلی مغازه یا بوتیک های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. اما تلاش شده است که در این مطلب درباره ی اصول فراگیر طراحی مغازه که به کار صاحبان انواع فروشگاه ها بیاید پرداخته شود. البته بهتر است صاحبان این فروشگاه ها طراحی مغازه خود را به کارشناسان مجرب و حرفه ای بسپارند.
طراحی نمای بیرونی مغازه
هرگاه فردی به قصد ورود یا عدم ورود به مغازه شما به آن نگاه می کند اولین قسمتی که با آن مواجه می شود نمای مغازه شماست؛ پس طراحی نما مغازه بلندگوی ویژگی ها، شخصیت و رویکرد فروشگاه شماست. در طراحی مغازه دکوراسیون داخلی بسیار پر اهمیت است اما آنچه که در وهله ی اول مشتری را به مغازه ی شما نزدیک می کند، نمای مغازه است.
معمولا در نمای مغازه معمولا یک تابلو که شامل نام فروشگاه و گاهی اوقات برخی اطلاعات جانبی است، ویترین بیرونی فروشگاهتان و یک درب ورودی مشاهده می شود. نکته ی مهم وجود هارمونی و توازن بین تمام این عناصر است. به عنوان مثال اگر از یک درب مشکی آهنی استفاده می کنید، تابلو یا ویترین چوبی شما با آن متناقض خواهد بود.
تابلوی مغازه ی خود را به هیچ وجه بیش از حد شلوغ نکنید. قرار نیست افراد تمام اطلاعات شما را از روی تابلو مشاهده کنند. شلوغی بیش از حد آن ها را سردرگم می کند. نام فروشگاهتان و یک شماره تماس، کافی به نظر می رسد. علاوه بر این در طراحی مغازه به هیچ وجه از اهمیت نورپردازی نمای فروشگاه خود غافل نشوید. با استفاده از نور پردازی حرفه ای شما می توانید توجه افراد را به هر آن چه که برایتان مهم تر است جلب کنید.
طراحی مغازه دکوراسیون داخلی
طراحی ویترین مغازه
پس از آنکه یک فرد با توجه به نما و تابلوی مغازه به سمت فروشگاهتان می آید، به دنبال اجناس مد نظر خود در ویترین مغازه می گردد. آنچه که در ویترین مغازه قرار می گیرد باید متشکل از نقاط قوت فروشگاهتان باشد و بتواند به جای شما به مشتری سخن بگوید و او را به داخل مغازه جذب کند.
مانند تابلوی مغازه، استفاده ی صحیح از نورپردازی در ویترین نیز بسیار با اهمیت است. این امر می تواند با نوار های نورانی یا نور پردازی جدا بر روی اجناس و مدل های درون ویترین و جلوه بخشیدن به آن ها انجام شود. البته باید توجه کنید که استفاده از شیشه ها و نورهای رنگی به هیچ وجه در ویترین شما پیشنهاد نمی شود چرا که باعث خطای دید مشتری می شوند و انتظارات او را نسبت به کالای مورد انتخابشان تغییر می دهند و این می تواند باعث بی علاقگی مشتری به خرید کردن از شما شود.
مساله ی مهم دیگر شلوغ نکردن ویترین است. اجازه دهید مشتری با دیدن بهترین اجناس شما به فروشگاهتان وارد شود و باقی کالا ها را در داخل مغازه و با کمک شما ببیند. یک ویترین شلوغ بیشتر مشتری را سردرگم و دودل می کند.
طراحی داخلی مغازه
طراحی دکور مغازه
مشتری ها معمولا تصمیم نهایی خود را در مقابل دکورهای داخلی فروشگاه ها می گیرند. در دکوراسیون مغازه کوچک یا به طور کلی کلیه ی فروشگاه ها باید توجه شود که با استفاده ی کامل از فضاهایی با قابلیت نصب دکور بتوان بیشترین کالاها با تنوع زیاد را در مقابل دید مشتری قرار داد.
در این قسمت نیز نورپردازی اهمیت زیاد و کاربردهای مذکور را داراست. همچنین بهتر است اجناسی که نیاز به امتحان کردن یا سنجش جنس یا کارایی دارند در دسترس مشتری ها قرار بگیرند که آن ها بتوانند بدون نیاز به کمک فروشنده این اجناس را تست کنند.
طراحی دکور مغازه
طراحی دکوراسیون داخلی مغازه
در طراحی کلی دکوراسیون فروشگاه ها، موارد دیگری مانند محل قرار گیری کانتر فروشندگان به طوری که به کل فروشگاه احاطه داشته باشند و مشتری ها بتوانند از کمک آن ها بهره مند شوند، نصب وسایلی که خرید را برای مشتری تسهیل کنند مانند آینه در بوتیک ها یا اتاق های پرو، توجه به توازن رنگ بندی فروشگاه، راحتی رفت و آمد برای مشتری ها و فروشندگان و مواردی از این دست بسیار مهم هستند.
طراحی ویترین مغازه
در این مقاله می خواهیم به ویژگی های طراحی داخلی مغازه بپردازیم و به نکاتی که در جذب مشتری و طراحی داخلی مغازه کمک می کند بپردازیم
ویژگی های و نکات طراحی داخلی مغازه
در این مقاله به ویژگی های طراحی داخلی مغازه و نکاتی همچون طراحی نما مغازه که بسیار مهم می باشند و باید توجه ویژه ای به آنها بشود، می پردازیم. همچنین به طراحی نمای مغازه و دکوراسیون ویترین مغازه که هر کدام طراحی متفاوت دارند و به جذب مشتری کمک می کنند می پردازیم و شما را راهنمایی می کنیم . شما با رعایت این نکات می توانید مشتری های مغازه خود را چند برابر کنید و فروش خود را بالا ببرید.
طراحی دکوراسیون داخلی مغازه
تا حالا اتفاق افتاده که به این فکر کنید که چرا مغازه هایی که دارای اجناس مشابه می باشند دارای فروش متفاوت هستند؟
در پاسخ به این سوال می توان به اولین اصل و نکته و شاید یکی از مهمترین اصل که طراحی داخلی مغازه است، اشاره کرد. در واقع مهمترین اصل این است که صاحب مغازه با نکاتی درباره طراحی دکوراسیون داخلی مغازه، طراحی دکور مغازه و همچنین طراحی ویترین مغازه آشنایی بیشتری دارد. حال می خواهیم در این مقاله از این سایت شما را با چند نکته کلیدی و مهم در رابطه با طراحی مغازه و دکوراسیون داخلی مغازه آشنا کنیم. یکی از مهمترین نکات در طراحی داخلی مغازه و دکوراسیون داخلی مغازه این است که صاحب مغازه باید به جزئیات طراحی، بسیار توجه نماید؛ اینکه اجناس داخل مغازه را به گونه ای بچینید که مشتریان بیشتر جذب آن شوند و تمایل به خرید آنها بیشتر شود. در مغازه های کوچک باید به طراحی دکوراسیون مغازه کوچک توجه نماییم زیرا طراحی دکوراسیون مغازه های کوچک قطعا متفاوت می باشد.
طراحی مغازه
نقش ویترین در طراحی داخلی مغازه
ویترین یکی از مهمترین قسمت های طراحی مغازه می باشد ؛ که باید توجه بسیار زیادی به آن بشود. در واقع ویترین است که تعیین می کند مشتری وارد مغازه شما خواهد شد یا نه. پس یکی از بخش های مهم در طراحی داخلی مغازه ویترین می باشد که به جذب مشتری بسیار کمک می کند. مشتریان بر اساس اجناسی که پشت ویترین مغازه شما می بینند تصمیمی می گیرند که اجناس مغازه شما را می پسندند یا خیر و تصمیم به خرید می گیرند؛ سعی کنید در ویترین اجناس را نسبت به سلیقه عمومی و آنچه مشتریان به دنبال آن می باشند، بچینید. یکی دیگر از نکاتی که بسیار مهم می باشد طراحی نمای بیرونی مغازه می باشد که در جذب مشتری بسیار کمک می کند اگر طراحی بسیار زیبایی داشته باشید می توانید توجه افراد را جلب کنید.
طراحی دکوراسیون داخلی مغازه
طراحی ورودی در دکوراسیون مغازه
اولین برخورد مشتری با طراحی داخلی مغازه شما از طریق ورودی مغازه می باشد و باید به طراحی آن توجه نمایید. قسمت ورودی مغازه بستگی به فضای مغازه شما دارد که بین 5 تا 15 قدم می باشد. به این ترتیب که مغازه های کوچک 5 قدم در نظر می گیرند و مغازه های بزرگ 15 قدم در نظر می گیرند. در طراحی قسمت ورودی باید به نکاتی همچون استفاده از لامپ مناسب برای نور پردازی مناسب توجه کرد. زیرا تاثیر بسیاری در زیبایی ورودی مغازه دارد. همچنین یکی دیگر از عواملی که به زیبایی ورودی تاثیر دارد استفاده از رنگ های مناسب برای ورودی می باشد؛ که توجه به این نکات باعث می شود ذهنیت اعم از با ارزش بودن و لوکس بودن مغازه شما را در ذهن مشتریان ایجاد نماید. در دکوراسیون مغازه کوچک باید به میزان نور توجه کرد چون نور بیش ار اندازه در فضای کوچک باعث خستگی چشم می شود. در عین حال باید به اندازه ای باشد که مشتری به راحتی بتواند اجناس را ببیند.
طراحی نمای بیرونی مغازه
تاثیر چیدمان محصولات در طراحی داخلی مغازه
در چیدمان محصولات مغازه باید سعی نمایید اجناس و کالاهایی که ارزش بالاتری دارند و همچنین فروش بالاتری دارند را بیشتر در معرض دید مشتری قرار دهید و اجناسی که فروش کمتری دارند را در قفسه های پایین قرار دهید. دسته بندی اجناس و کالاهای مغازه کمک زیادی به جذب مشتری می کند و یکی از مزیت های دسته بندی این است که مشتریان مغازه شما می توانند به راحتی محصولات مد نظرخود را پیدا کنند و اقدام به خرید محصولات کنند.
طراحی مسیر حرکت مشتری
طراحی مسیر حرکت مشتری در مغازه ها بستگی به طراحی کلی دکوراسیون مغازه دارد و در هر مغازه متفاوت می باشد. صاحب مغازه باید مسیر حرکت مشتری را طوری طراحی کند که مشتری به قسمت بازدید اجناس هدایت شود و همچنین مسیر حرکت مشتری را باید طوری طراحی نمایید که اجناس در بیشترین حد ممکن در معرض دید مشتری باشد. یکی از ترفندها در طراحی مسیر حرکت مشتری این است که در پایان مسیر کالایی خاص و جذاب قرار دهید تا مشتریان برای طی کردن مسیر تشویق می شوند.
یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه کنید این است که برای راهروهای مغازه فضای کافی در نظر بگیرید به این خاطر که تحقیقات نشان داده است که مشتریان راهروهای شلوغ و برخورد با دیگران را دوست ندارد. همچنین در مغازه باید صندلی هایی برای استراحت مشتریان قرار دهید تا مشتریان نیز بیشتر در مغازه بمانند و این صندلی ها را طوری قرار دهید تا مشتریان همچنان بتوانند کالاها را ببینند و برای خرید آنها تفکر کنند. پس باید به این نکته توجه کرد که برای فروش بیشتر باید به طراحی مغازه دکوراسیون داخلی آن توجه زیادی داشت.
تاثیر چیدمان محصولات در دکوراسیون داخلی مغازه را از مهران طاهری بخواهید