با طراحی مغازه جذاب تعداد مشتریان و فروش خود را افزایش دهید. هزینه ی طراحی مغازه یک سرمایه گذاری پر بازده برای صاحبان فروشگاه هاست.
طراحی حرفه ای مغازه کلید افزایش جذب مشتری
هزینه کردن برای طراحی مغازه حرفه ای و کارآمد به هیچ عنوان نباید به منزله ی یک هزینه ی بی فایده تلقی شود چرا که این هزینه یک سرمایه گذاری بلند مدت پر بازده برای صاحبان فروشگاه هاست. طراحی مغازه از قسمت های مختلفی مانند طراحی نمای مغازه، دکوراسیون ویترین مغازه، طراحی داخلی مغازه و دکوراسیون داخلی مغازه و دکورهای داخلی تشکیل می شود. البته برای طراحی مغازه هایی با کاربری های گوناگون اصول متفاوتی باید مد نظر قرار گرفته شود به عنوان مثال در طراحی دکوراسیون مغازه های کوچک لوازم تحریر اصول متفاوتی از طراحی دکوراسیون داخلی مغازه یا بوتیک های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. اما تلاش شده است که در این مطلب درباره ی اصول فراگیر طراحی مغازه که به کار صاحبان انواع فروشگاه ها بیاید پرداخته شود. البته بهتر است صاحبان این فروشگاه ها طراحی مغازه خود را به کارشناسان مجرب و حرفه ای بسپارند.
طراحی نمای بیرونی مغازه
هرگاه فردی به قصد ورود یا عدم ورود به مغازه شما به آن نگاه می کند اولین قسمتی که با آن مواجه می شود نمای مغازه شماست؛ پس طراحی نما مغازه بلندگوی ویژگی ها، شخصیت و رویکرد فروشگاه شماست. در طراحی مغازه دکوراسیون داخلی بسیار پر اهمیت است اما آنچه که در وهله ی اول مشتری را به مغازه ی شما نزدیک می کند، نمای مغازه است.
معمولا در نمای مغازه معمولا یک تابلو که شامل نام فروشگاه و گاهی اوقات برخی اطلاعات جانبی است، ویترین بیرونی فروشگاهتان و یک درب ورودی مشاهده می شود. نکته ی مهم وجود هارمونی و توازن بین تمام این عناصر است. به عنوان مثال اگر از یک درب مشکی آهنی استفاده می کنید، تابلو یا ویترین چوبی شما با آن متناقض خواهد بود.
تابلوی مغازه ی خود را به هیچ وجه بیش از حد شلوغ نکنید. قرار نیست افراد تمام اطلاعات شما را از روی تابلو مشاهده کنند. شلوغی بیش از حد آن ها را سردرگم می کند. نام فروشگاهتان و یک شماره تماس، کافی به نظر می رسد. علاوه بر این در طراحی مغازه به هیچ وجه از اهمیت نورپردازی نمای فروشگاه خود غافل نشوید. با استفاده از نور پردازی حرفه ای شما می توانید توجه افراد را به هر آن چه که برایتان مهم تر است جلب کنید.
طراحی مغازه دکوراسیون داخلی
طراحی ویترین مغازه
پس از آنکه یک فرد با توجه به نما و تابلوی مغازه به سمت فروشگاهتان می آید، به دنبال اجناس مد نظر خود در ویترین مغازه می گردد. آنچه که در ویترین مغازه قرار می گیرد باید متشکل از نقاط قوت فروشگاهتان باشد و بتواند به جای شما به مشتری سخن بگوید و او را به داخل مغازه جذب کند.
مانند تابلوی مغازه، استفاده ی صحیح از نورپردازی در ویترین نیز بسیار با اهمیت است. این امر می تواند با نوار های نورانی یا نور پردازی جدا بر روی اجناس و مدل های درون ویترین و جلوه بخشیدن به آن ها انجام شود. البته باید توجه کنید که استفاده از شیشه ها و نورهای رنگی به هیچ وجه در ویترین شما پیشنهاد نمی شود چرا که باعث خطای دید مشتری می شوند و انتظارات او را نسبت به کالای مورد انتخابشان تغییر می دهند و این می تواند باعث بی علاقگی مشتری به خرید کردن از شما شود.
مساله ی مهم دیگر شلوغ نکردن ویترین است. اجازه دهید مشتری با دیدن بهترین اجناس شما به فروشگاهتان وارد شود و باقی کالا ها را در داخل مغازه و با کمک شما ببیند. یک ویترین شلوغ بیشتر مشتری را سردرگم و دودل می کند.
طراحی داخلی مغازه
طراحی دکور مغازه
مشتری ها معمولا تصمیم نهایی خود را در مقابل دکورهای داخلی فروشگاه ها می گیرند. در دکوراسیون مغازه کوچک یا به طور کلی کلیه ی فروشگاه ها باید توجه شود که با استفاده ی کامل از فضاهایی با قابلیت نصب دکور بتوان بیشترین کالاها با تنوع زیاد را در مقابل دید مشتری قرار داد.
در این قسمت نیز نورپردازی اهمیت زیاد و کاربردهای مذکور را داراست. همچنین بهتر است اجناسی که نیاز به امتحان کردن یا سنجش جنس یا کارایی دارند در دسترس مشتری ها قرار بگیرند که آن ها بتوانند بدون نیاز به کمک فروشنده این اجناس را تست کنند.
طراحی دکور مغازه
طراحی دکوراسیون داخلی مغازه
در طراحی کلی دکوراسیون فروشگاه ها، موارد دیگری مانند محل قرار گیری کانتر فروشندگان به طوری که به کل فروشگاه احاطه داشته باشند و مشتری ها بتوانند از کمک آن ها بهره مند شوند، نصب وسایلی که خرید را برای مشتری تسهیل کنند مانند آینه در بوتیک ها یا اتاق های پرو، توجه به توازن رنگ بندی فروشگاه، راحتی رفت و آمد برای مشتری ها و فروشندگان و مواردی از این دست بسیار مهم هستند.
طراحی ویترین مغازه
در این مقاله می خواهیم به ویژگی های طراحی داخلی مغازه بپردازیم و به نکاتی که در جذب مشتری و طراحی داخلی مغازه کمک می کند بپردازیم
ویژگی های و نکات طراحی داخلی مغازه
در این مقاله به ویژگی های طراحی داخلی مغازه و نکاتی همچون طراحی نما مغازه که بسیار مهم می باشند و باید توجه ویژه ای به آنها بشود، می پردازیم. همچنین به طراحی نمای مغازه و دکوراسیون ویترین مغازه که هر کدام طراحی متفاوت دارند و به جذب مشتری کمک می کنند می پردازیم و شما را راهنمایی می کنیم . شما با رعایت این نکات می توانید مشتری های مغازه خود را چند برابر کنید و فروش خود را بالا ببرید.
طراحی دکوراسیون داخلی مغازه
تا حالا اتفاق افتاده که به این فکر کنید که چرا مغازه هایی که دارای اجناس مشابه می باشند دارای فروش متفاوت هستند؟
در پاسخ به این سوال می توان به اولین اصل و نکته و شاید یکی از مهمترین اصل که طراحی داخلی مغازه است، اشاره کرد. در واقع مهمترین اصل این است که صاحب مغازه با نکاتی درباره طراحی دکوراسیون داخلی مغازه، طراحی دکور مغازه و همچنین طراحی ویترین مغازه آشنایی بیشتری دارد. حال می خواهیم در این مقاله از این سایت شما را با چند نکته کلیدی و مهم در رابطه با طراحی مغازه و دکوراسیون داخلی مغازه آشنا کنیم. یکی از مهمترین نکات در طراحی داخلی مغازه و دکوراسیون داخلی مغازه این است که صاحب مغازه باید به جزئیات طراحی، بسیار توجه نماید؛ اینکه اجناس داخل مغازه را به گونه ای بچینید که مشتریان بیشتر جذب آن شوند و تمایل به خرید آنها بیشتر شود. در مغازه های کوچک باید به طراحی دکوراسیون مغازه کوچک توجه نماییم زیرا طراحی دکوراسیون مغازه های کوچک قطعا متفاوت می باشد.
طراحی مغازه
نقش ویترین در طراحی داخلی مغازه
ویترین یکی از مهمترین قسمت های طراحی مغازه می باشد ؛ که باید توجه بسیار زیادی به آن بشود. در واقع ویترین است که تعیین می کند مشتری وارد مغازه شما خواهد شد یا نه. پس یکی از بخش های مهم در طراحی داخلی مغازه ویترین می باشد که به جذب مشتری بسیار کمک می کند. مشتریان بر اساس اجناسی که پشت ویترین مغازه شما می بینند تصمیمی می گیرند که اجناس مغازه شما را می پسندند یا خیر و تصمیم به خرید می گیرند؛ سعی کنید در ویترین اجناس را نسبت به سلیقه عمومی و آنچه مشتریان به دنبال آن می باشند، بچینید. یکی دیگر از نکاتی که بسیار مهم می باشد طراحی نمای بیرونی مغازه می باشد که در جذب مشتری بسیار کمک می کند اگر طراحی بسیار زیبایی داشته باشید می توانید توجه افراد را جلب کنید.
طراحی دکوراسیون داخلی مغازه
طراحی ورودی در دکوراسیون مغازه
اولین برخورد مشتری با طراحی داخلی مغازه شما از طریق ورودی مغازه می باشد و باید به طراحی آن توجه نمایید. قسمت ورودی مغازه بستگی به فضای مغازه شما دارد که بین 5 تا 15 قدم می باشد. به این ترتیب که مغازه های کوچک 5 قدم در نظر می گیرند و مغازه های بزرگ 15 قدم در نظر می گیرند. در طراحی قسمت ورودی باید به نکاتی همچون استفاده از لامپ مناسب برای نور پردازی مناسب توجه کرد. زیرا تاثیر بسیاری در زیبایی ورودی مغازه دارد. همچنین یکی دیگر از عواملی که به زیبایی ورودی تاثیر دارد استفاده از رنگ های مناسب برای ورودی می باشد؛ که توجه به این نکات باعث می شود ذهنیت اعم از با ارزش بودن و لوکس بودن مغازه شما را در ذهن مشتریان ایجاد نماید. در دکوراسیون مغازه کوچک باید به میزان نور توجه کرد چون نور بیش ار اندازه در فضای کوچک باعث خستگی چشم می شود. در عین حال باید به اندازه ای باشد که مشتری به راحتی بتواند اجناس را ببیند.
طراحی نمای بیرونی مغازه
تاثیر چیدمان محصولات در طراحی داخلی مغازه
در چیدمان محصولات مغازه باید سعی نمایید اجناس و کالاهایی که ارزش بالاتری دارند و همچنین فروش بالاتری دارند را بیشتر در معرض دید مشتری قرار دهید و اجناسی که فروش کمتری دارند را در قفسه های پایین قرار دهید. دسته بندی اجناس و کالاهای مغازه کمک زیادی به جذب مشتری می کند و یکی از مزیت های دسته بندی این است که مشتریان مغازه شما می توانند به راحتی محصولات مد نظرخود را پیدا کنند و اقدام به خرید محصولات کنند.
طراحی مسیر حرکت مشتری
طراحی مسیر حرکت مشتری در مغازه ها بستگی به طراحی کلی دکوراسیون مغازه دارد و در هر مغازه متفاوت می باشد. صاحب مغازه باید مسیر حرکت مشتری را طوری طراحی کند که مشتری به قسمت بازدید اجناس هدایت شود و همچنین مسیر حرکت مشتری را باید طوری طراحی نمایید که اجناس در بیشترین حد ممکن در معرض دید مشتری باشد. یکی از ترفندها در طراحی مسیر حرکت مشتری این است که در پایان مسیر کالایی خاص و جذاب قرار دهید تا مشتریان برای طی کردن مسیر تشویق می شوند.
یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه کنید این است که برای راهروهای مغازه فضای کافی در نظر بگیرید به این خاطر که تحقیقات نشان داده است که مشتریان راهروهای شلوغ و برخورد با دیگران را دوست ندارد. همچنین در مغازه باید صندلی هایی برای استراحت مشتریان قرار دهید تا مشتریان نیز بیشتر در مغازه بمانند و این صندلی ها را طوری قرار دهید تا مشتریان همچنان بتوانند کالاها را ببینند و برای خرید آنها تفکر کنند. پس باید به این نکته توجه کرد که برای فروش بیشتر باید به طراحی مغازه دکوراسیون داخلی آن توجه زیادی داشت.
تاثیر چیدمان محصولات در دکوراسیون داخلی مغازه را از مهران طاهری بخواهید